РНВП «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС»

Приватне акціонерне товариство


Приватне акціонерне товариство «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» (надалі – Товариство), код за ЄДРПОУ-13674645, місцезнаходження — 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корпус 5 повідомляє, що позачергові  загальні збори акціонерів відбудуться 17 жовтня 2017 року о 10:20 год. за адресою: 03150, м.Київ, вул. Велика Васильківська, 65, оф.411. Позачергові загальні збори акціонерів скликаються згідно ч.5 ст.47 Закону України «Про акціонерні товариства».

Перелік питань порядку денного:

  1. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.
  2. Порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування.
  3. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів Товариства. 
  4. Затвердження регламенту загальних зборів акціонерів Товариства.
  5. Про припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» шляхом перетворення (реорганізації) в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».
  6. Про затвердження плану перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».
  7. Про затвердження порядку та умов здійснення перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».
  8. Про затвердження порядку і строків заявлення кредиторами своїх вимог до Товариства, що перетворюється.
  9. Припинення повноважень органів управління Товариства
  10. Про призначення комісії з припинення (перетворення) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» та визначення її повноважень.
  11. Про оцінку та умови викупу акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».
  12. Про затвердження порядку та умов обміну акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» на частки в статутному капіталі правонаступника – ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС «.

Реєстрація учасників відбуватиметься 17 жовтня 2017 року з 10:00 год. до 10:15 год. за місцем проведення зборів. Для реєстрації учасникам загальних зборів необхідно мати: акціонерам – паспорт, представникам – паспорт і довіреність на право участі у зборах, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.

Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах 11 жовтня 2017 р.

З документами, щодо питань порядку денного акціонери та уповноважені особи можуть ознайомитись за місцезнаходженням Товариства: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корп.5, 3-ій поверх, кімната № 27, в робочі дні (понеділок — п’ятниця) з 09.00 до 16.00 (перерва з 13.00 до 14.00), а в день проведення загальних зборів — за місцем їх проведення за адресою 03150, м.Київ, вул. Велика Васильківська, 65, оф.411.

Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Генеральний директор Леоненко Василь Васильович, тел.  (044)  258-56-57.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: ueks.mbk.biz.ua.

Проекти рішень по питанням порядку денного:

По питанню №1: Обрати Головою Лічильної комісії Дмитренка Дмитра Олександровича, Членом Лічильної комісії Нескоромного Андрія Валерійовича.

По питанню №2: Затвердити порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування: під час реєстрації акціонерів та їх представників, Голова реєстраційної комісії встановлює відповідність виготовлених для видачі акціонерам бюлетенів із затвердженими Наглядовою радою формою і текстом бюлетенів. У разі встановлення відповідності виготовлених для видачі акціонерам бюлетенів із затвердженими Наглядовою радою формою і текстом бюлетенів, Голова реєстраційної комісії засвідчує бюлетені шляхом їх підписання. Якщо бюлетені не відповідають затвердженими Наглядовою радою формою і текстом бюлетенів, Голова реєстраційної комісії ставить позначку на кожному бюлетені «Не дійсний» та ставить підпис. В Протоколі реєстраційної комісії зазначає відомості про недійсні бюлетені.

По питанню №3: Обрати Головою зборів генерального директора Леоненка Василя Васильовича, Секретарем зборів начальника відділу маркетингу Кулікову Тетяну Михайлівну.

По питанню №4: Встановити наступний регламент загальних зборів: доповідь – до 10 хвилин; співдоповідь за попереднім записом, що надається Голові зборів у письмовому вигляді із зазначенням ПІБ акціонера або представника акціонера – до 5 хвилин; обговорення – до 5 хвилин; пропозиції/зауваження надавати Голові зборів у письмовому вигляді із зазначенням ПІБ акціонера або представника акціонера; голосувати з питань порядку денного – бюлетенями.

По питанню №5:

1. Припинити ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» шляхом його перетворення у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

2. При перетворенні ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» все його майно, грошові кошти, зобов’язання та інші права та обов’язки, які йому належать, переходять до його правонаступника – ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

По питанню №6:

Затвердити план перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС»:

План перетворення

1) Повне найменування та реквізити Товариства що перетворюється:

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС»

Ідентифікаційний код юридичної особи: 13674645.

Місцезнаходження, телефон, факс: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корпус 5, т/ф. (044)  258-56-57.

Поточний рахунок: п/р 26000700416918 в ПАТ «Правекс-Банк«, м.Київ, МФО380838.

2) Порядок і коефіцієнти конвертації (обміну) акцій, а також суми можливих грошових виплат акціонеру.

Внаслiдок перетворення емiтента – ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» його правонаступником виступає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС». До товариства-правонаступника передаються все майно, грошовi кошти, зобов’язання, iншi права та обов’язки, якi належать ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

Акцiї ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» конвертуються в частки у статутному капiталi ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» та розповсюджуються серед його учасників.

Коефіцієнт конвертації к = 1.

Розподіл часток створюваного ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» — правонаступника ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», відбувається із збереженням співвідношення кількості акцій, що було між акціонерами у статутному капіталі ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», що перетворюється. Одна акція ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» номінальною вартістю 199,39 (Сто дев’яносто дев’ять грн. 39 коп.) дорівнює розміру частки в розмірі 199,39 (Сто дев’яносто дев’ять грн. 39 коп.) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС». Розмір частки учасника у статутному капіталі ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», до перетворення, дорівнює розміру загальної номінальної вартості акцій належних йому у статутному капіталі ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», тобто,

Леоненко Василь Васильович (СК№408841, виданий Чабанським СВМ ГУ МВС України в Київській обл., 14.12.1996р., зареєстрований за адресою Київська обл.., Києво-Святошинський р-н, смт. Чабани, вул.. Кірова, буд.5, кв.9) стає учасником ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» з участю в статутному капіталі в розмірі 19540,22 (Дев’ятнадцять тисяч п’ятсот сорок грн.. 22 коп.), що становить 98% статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАУКОВО-ТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПОШУК-1990» (Код за ЄДРПОУ: 14275503, зареєстроване за адресою: 03022, м.Київ, ВУЛИЦЯ ВАСИЛЬКІВСЬКА, будинок 27, корпус 1) стає учасником ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» з участю в статутному капіталі в розмірі 398,78 (Триста дев’яносто вісім грн.. 78 коп.), що становить 2% статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

Для забезпечення створення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», до складу його учасникiв включаються усi акцiонери ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», що припиняється, станом на день затвердження установчих документiв товариства-правонаступника. Розмiр належної кожному учаснику частки вiдображається в статутi ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», який затверджується зборами учасникiв (засновникiв) i реєструється в установленому законодавством порядку. 

Грошові виплати акціонеру не передбачаються.

3) Відомості про права, які надаватимуться підприємницьким товариством-правонаступником власникам інших, крім акцій, цінних паперів товариства, діяльність якого припиняється внаслідок злиття, приєднання, поділу, перетворення або з якого здійснюється виділ, та/або перелік заходів, які пропонується вжити стосовно таких цінних паперів:

  Інших випусків цінних паперів, крім акцій, у Товариства не зареєстровано.

4) Інформацію щодо запропонованих осіб, які стануть посадовими особами товариства у підприємницькому товаристві — правонаступнику після завершення перетворення, та запропоновані до виплати таким особам винагороди чи компенсації.

Передбачається запропонувати установчим зборам правонаступника – ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», обрати директором Товариства – Леоненка Василя Васильовича з посадовим окладом згідно штатного розпису.

5) Порядок голосування на спільних загальних зборах акціонерів товариств, що беруть участь у злитті або приєднанні.

Товариство припиняється шляхом його перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю. Проведення спільних загальних зборів не передбачається.

По питанню №7

Затвердити порядок та умови здійснення перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС»:

Порядок і умови здійснення перетворення:

1) Голова комісії з припинення розкриває, оприлюднює та подає до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку необхідну інформацію – відомості про припинення емітента шляхом перетворення.

2) Протягом 3 (трьох) робочих днів з дня прийняття рішення про припинення, комісія з припинення або уповноважена нею особа подає державному реєстратору визначені законодавством документи про внесення запису до ЄДР про прийняте загальними зборами рішення щодо припинення у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю та оприлюднення відповідних відомостей у порядку встановленому діючим законодавством.

3) Протягом 10 (десяти) робочих днів після прийняття рішення про припинення, комісія з припинення або уповноважена нею особа подає до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку документи для зупинення обігу ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

4) Комісія з припинення проводить інвентаризацію активів та пасивів Товариства.

5) Протягом 30 (тридцяти) днів з дати прийняття рішення про припинення, комісія з припинення письмово повідомляє про це кредиторів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» шляхом надсилання простих поштових повідомлень кредиторам та оприлюднює в офіційному друкованому виданні НКЦПФР.

З врахуванням статті 105 Цивільного Кодексу України, вимоги кредиторів задовольняються протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

Кредитор, вимоги якого до акціонерного товариства не забезпечені договорами застави чи поруки, протягом 20 днів після надіслання йому повідомлення про припинення товариства може звернутися з письмовою вимогою про здійснення на вибір товариства однієї з таких дій: забезпечення виконання зобов’язань шляхом укладення договорів застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов’язань перед кредитором та відшкодування збитків, якщо інше не передбачено правочином між товариством та кредитором. У разі якщо кредитор не звернувся у строк, передбачений цією частиною, до товариства з письмовою вимогою, вважається, що він не вимагає від товариства вчинення додаткових дій щодо зобов’язань перед ним.

6) Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторів комісія з припинення складає передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов’язань юридичної особи що припиняється, стосовно всіх її кредиторів та боржників, включаючи зобов’язання, які оспорюються сторонами.

7) Не раніше ніж через два місяці після оприлюднення повідомлення про прийняття рішення шляхом перетворення Товариства комісія з припинення проводить загальні збори акціонерів, на яких затверджується передавальний акт, згідно з яким відбувається передача всього майна, прав та обов’язків до правонаступника ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» та проводить загальні збори товариства – правонаступника.

8) Протягом 10 (десяти) робочих днів і дати затвердження передавального акту комісія з припинення подає до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку визначені законодавством документи для скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій.

9) Документи для внесення запису до ЄДР про припинення Товариства комісія з припинення або уповноважена нею особа, подає державному реєстратору після отримання розпорядження Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку пpo скасування реєстрації випуску акцій.

10) Перетворення вважається завершеним з моменту державної реєстрації ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» та державної реєстрації припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

По питанню №8:

Затвердити порядок і строки заявлення кредиторами своїх вимог до Товариства, що перетворюється:

Протягом 30 (тридцяти) днів з дати прийняття рішення про припинення комісія з припинення письмово повідомляє про це кредиторів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» та оприлюднює про це повідомлення в офіційному друкованому виданні НКЦПФР. Кредитор, вимоги якого до Товариства, діяльність якого припиняється внаслідок перетворення, не забезпечені договорами застави чи поруки, протягом 20 днів після надіслання йому повідомлення про припинення Товариства може звернутися з письмовою вимогою про здійснення на вибір Товариства однієї з таких дій: забезпечення виконання зобов’язань шляхом укладення договорів застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов’язань перед кредитором та відшкодування збитків, якщо інше не передбачено правочином між Товариством та кредитором. Відповідно до ст. 105 Цивільного кодексу України, вимоги кредиторів задовольняються протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

По питанню №9:

Припинити повноваження та відкликати Генерального Директора Леоненка Василя Васильовича, Ревізора Товариства Яремчука Геннадія Миколайовича.

По питанню №10:

Виконання функцій комісії з припинення покласти на Голову комісії з припинення:

1. Голова комісії з припинення – Леоненко Василь Васильович, який проживає за адресою: Київська обл.., Києво-Святошинський р-н, смт. Чабани, вул.. Кірова, буд.5, кв.9 Паспорт: серія СК № 408841, виданий виданий Чабанським СВМ ГУ МВС України в Київській обл., 14.12.1996р., реєстраційний номер облікової картки платника податків – 2158304072, з наданням йому повноважень, передбачених чинним законодавством України та діяти одноосібно від імені комісії з припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» в усіх без винятку органах державної влади та їх структурних підрозділах, органах місцевого самоврядування, установах, організаціях незалежно від форм власності, підпорядкування та галузевої належності.

2. Комісія з припинення Приватного акціонерного товариства «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» створена з місцезнаходженням: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корпус 5.

3. Доручити Леоненку Василю Васильовичу здійснити всі необхідні дії та заходи, передбачені чинним законодавством України, щодо перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» у Товариство з обмеженою відповідальністю, та здійснювати свою діяльність за адресою: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корпус 5, у тому числі: встановити наступний порядок та умови повідомлення дебіторів і кредиторів про припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю, а саме:

— Голова комісії з припинення доводить до відома всіх кредиторів і дебіторів про прийняте рішення щодо перетворення Товариства та забезпечує оприлюднення в офіційному друкованому виданні НКЦПФР.

— Голова комісії з припинення врегульовує всі питання з кредиторами і дебіторами ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», у термін не менше 2 (двох) місяців від дня оприлюднення повідомлення про перетворення.

— Кредитор, у відповідності з ст. 82 Закону України «Про акціонерні товариства», вимоги якого до ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», не забезпечені договорами застави чи поруки, протягом 20 днів після надіслання йому повідомлення про припинення товариства може звернутися з письмовою вимогою про здійснення на вибір Товариства однієї з таких дій: забезпечення виконання зобов’язань шляхом укладення договорів застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов’язань перед кредитором та відшкодування збитків, якщо інше не передбачено правочином між Товариством та кредитором. У разі якщо кредитор не звернувся у встановлений строк до Товариства з письмовою вимогою, слід вважати, що він не вимагає від Товариства вчинення додаткових дій щодо зобов’язань перед ним.

— Заяви подаються на ім’я Голови комісії з припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» – Леоненку Василю Васильовичу, за адресою: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корпус 5, кімната 27. Заява подається у робочі дні з 10:00 до 16:00 години. Для довідок тел./факс: (044)  258-56-57.

По питанню №11:

Оцінку та умови викупу акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» – не затверджувати.

По питанню №12:

Відповідно до пункту 2 ст. 80 та пункту 4 ст. 87 Закону України «Про акціонерні товариства» цей порядок визначає умови обміну акцій Товариства на частки в статутному капіталі товариства — правонаступника.

1. Акції товариства, що перетворюється, конвертуються в частки товариства — правонаступника та розподіляються серед його учасників.

2. Кожний акціонер ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», що перетворюється, має право отримати частку у статутному капіталі правонаступника, що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства в товариство з обмеженою відповідальністю.

3. Розподіл часток створюваного ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» — правонаступника ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», відбувається із збереженням співвідношення кількості акцій, що було між акціонерами у статутному капіталі ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», що перетворюється. Одна акція ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» номінальною вартістю 199,39 (Сто дев’яносто дев’ять грн. 39 коп.) дорівнює розміру частки в розмірі 199,39 (Сто дев’яносто дев’ять грн. 39 коп.) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС». Розмір частки учасника у статутному капіталі ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», до перетворення, дорівнює розміру загальної номінальної вартості акцій належних йому у статутному капіталі ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС», тобто,

Леоненко Василь Васильович (СК№408841, виданий Чабанським СВМ ГУ МВС України в Київській обл., 14.12.1996р., зареєстрований за адресою Київська обл.., Києво-Святошинський р-н, смт. Чабани, вул.. Кірова, буд.5, кв.9) стає учасником ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» з участю в статутному капіталі в розмірі 19540,22 (Дев’ятнадцять тисяч п’ятсот сорок грн.. 22 коп.), що становить 98% статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАУКОВО-ТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПОШУК-1990» (Код за ЄДРПОУ: 14275503, зареєстроване за адресою: 03022, м.Київ, ВУЛИЦЯ ВАСИЛЬКІВСЬКА, будинок 27, корпус 1) стає учасником ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» з участю в статутному капіталі в розмірі 398,78 (Триста дев’яносто вісім грн.. 78 коп.), що становить 2% статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС».

Виконавчий орган Товариства