РНВП «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС»

Приватне акціонерне товариство

Повідомлення про скликання позачергових загальних зборів акціонерів

Приватне акціонерне товариство «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» (надалі – Товариство), код за ЄДРПОУ-13674645, місцезнаходження — 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корпус 5 повідомляє, що позачергові  загальні збори акціонерів відбудуться 25 грудня 2017 року о 10:20 год. за адресою: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корп.5, 3-ій поверх, кімната № 27.

Перелік питань проекту порядку денного:

  1. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.
  2. Порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування.
  3. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів Товариства. 
  4. Затвердження регламенту загальних зборів акціонерів Товариства.
  5. Затвердження передавального акту.
  6. Визначення особи уповноваженої на підписання установчих документів ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС.

Реєстрація учасників відбуватиметься 25 грудня 2017 року з 10:00 год. до 10:15 год. за місцем проведення зборів. Для реєстрації учасникам загальних зборів необхідно мати: акціонерам – паспорт, представникам – паспорт і довіреність на право участі у зборах, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.

Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах 19 грудня 2017 р.

З документами, щодо питань порядку денного акціонери та уповноважені особи можуть ознайомитись за місцезнаходженням Товариства: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корп.5, 3-ій поверх, кімната № 27, в робочі дні (понеділок — п’ятниця) з 09.00 до 16.00 (перерва з 13.00 до 14.00), а в день проведення загальних зборів — за місцем їх проведення за адресою: 03022, м.Київ, вул. Васильківська, 45 корп.5, 3-ій поверх, кімната № 27.

Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Голова комісії з припинення Леоненко Василь Васильович, тел.  (044)  258-56-57.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: ueks.mbk.biz.ua.

Проекти рішень по питанням порядку денного:

По питанню №1: Обрати Головою Лічильної комісії Дмитренка Дмитра Олександровича, Членом Лічильної комісії Нескоромного Андрія Валерійовича.

По питанню №2: Затвердити порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування: під час реєстрації акціонерів та їх представників, Голова реєстраційної комісії встановлює відповідність виготовлених для видачі акціонерам бюлетенів із затвердженими Наглядовою радою формою і текстом бюлетенів. У разі встановлення відповідності виготовлених для видачі акціонерам бюлетенів із затвердженими Наглядовою радою формою і текстом бюлетенів, Голова реєстраційної комісії засвідчує бюлетені шляхом їх підписання. Якщо бюлетені не відповідають затвердженими Наглядовою радою формою і текстом бюлетенів, Голова реєстраційної комісії ставить позначку на кожному бюлетені «Не дійсний» та ставить підпис. В Протоколі реєстраційної комісії зазначає відомості про недійсні бюлетені.

По питанню №3: Обрати Головою зборів Леоненка Василя Васильовича, Секретарем зборів Кулікову Тетяну Михайлівну.

По питанню №4: Встановити наступний регламент загальних зборів: доповідь – до 10 хвилин; співдоповідь за попереднім записом, що надається Голові зборів у письмовому вигляді із зазначенням ПІБ акціонера або представника акціонера – до 5 хвилин; обговорення – до 5 хвилин; пропозиції/зауваження надавати Голові зборів у письмовому вигляді із зазначенням ПІБ акціонера або представника акціонера; голосувати з питань порядку денного – бюлетенями.

По питанню №5:

1) Затвердити Передавальний акт станом на 25 грудня 2017 року.

2) Доручити підписати Передавальний акт від імені ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» Голові комісії з припинення Леоненку Василю Васильовичу.

По питанню №6: Підписання статутних документів ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «РЕСПУБЛIКАНСЬКЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПIДПРИЄМСТВО «УКРЕКСПО-ПРОЦЕС» доручити Леоненку Василю Васильовичу (зареєстрований за адресою: Київська обл.., Києво-Святошинський р-н, смт. Чабани, вул.. Кірова, буд.5, кв.9; паспорт: серія СК №408841, виданий Чабанським СВМ ГУ МВС України в Київській обл., 14.12.1996р.; реєстраційний номер облікової картки платника податків – 2158304072).

Голова комісії з припинення Товариства

Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано у виданні «Вiдомості Нацiональної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку» №214 від 10.11.2017 року.